Speedo

Speedo er et kjent begrep for de fleste, enten det er snakk om den avslørende lille badebuksen, eller selve merket. Speedo har i en årrekke vært markedsledende når det kommer til svømmeutstyr, og endelig finner du produktene deres hos supersport! Heng med videre for en kort presentasjon av produktene vi har valgt å ta inn for vinterens svømmetrening i hall!

Svømmetøy
Vi har her valgt å ta inn to modeller til herre og dame. Til herre finner du både modellene Monogram Aquashort og endurance jammer. Likheten mellom draktene er at de er meget klorresistente og generelt meget holdbare. Monogram har korte ben, mens jammeren har bein som går ned til oversiden av knærne. Her blir personlige preferanser det viktigste når valget skal tas.

Skjermbilde 2015-12-04 kl. 16.38.01

Til dame har vi Myrtle legsuit og Endurance medalist. Draktene gir stor bevegelsesfrihet, har åpen rygg og er i likhet med herreshortsene meget motstandsdyktige mot klor. Myrtle-drakten har også lange bein, og er således mer lik en triathlondrakt.

Svømmebriller
Her har vi rett og slett gått for Speedo sin ikoniske svømmebrille, Speedsocket. Brillen er godt kjent i svømmemiljøet, og dette er ikke uten grunn! Brillen er minimalistisk, sitter tett på hodet og er meget enkel å justere. De aller fleste vil oppleve at de får denne brillen til å passe godt, samtidig som den sjeldent faller av under stup grunnet den lave profilen.

Tilbehør
Vi har i tillegg til vanlig tøy og briller også valgt å ta inn nødvendig utstyr for innetrening. Speedo sine svømmeføtter, Biofuse sitter godt på foten og er et godt supplement til treningen da de gir styrketrening ved rene beinspark. Vi har også tatt inn den tradisjonelle pull-buoyen. Denne er kjekk for å løfte deg opp i vannet slik at du i større grad kan fokusere på rotasjon og armtak.

Vintermånedene er svært viktige for triathleter da det er da man har tid til å terpe på teknikk i svømmehallen. Har du spørsmål om triathlon eller utstyr er det bare å ta kontakt!

  • Kristian
Merket med:

Legg igjen en kommentar