Team Supersport.no

Team Supersport.no er vårt lag av blide ambassadører. Du finner dem over hele landet og de stiller til start i det meste som kan relateres til utholdenhetsidrett. Møter du en team-rytter må du gjerne spørre hvis det er noe du lurer på om trening eller utstyr, så vil de svare så godt de kan!

 

Våre ambassadører er:

(Klikk på bildene for å se ambassadørenes Instagramprofiler)

Jacob Jacobsen

Jacob har vært med på teamet siden starten, og har en solid base mer erfaring fra fem Norseman, utallige sykkelritt og lange ultraløp. Jacob har med tiden utviklet et godt håndlag med videokamera, og leverer jevnlig filmer om trening, konkurranser og produkter.

Mål for sesongen: Eco Trail 80km, Mt Blanc Marathon Chamonix 80k/6000D+, UltraBirken Sykkel , Dobbelttraver`n.

 

Arne Post

Det er få utholdenhetsutøvere som er mer allsidige enn Arne Post. Arne har gått på høyt internasjonalt nivå innen langrenn i en årrekke, og har særlig bemerket seg innen langløp der han går for Team United Bakeries. Arne har vunnet løp som Holmenkollmarsjen, Grenaderløpet og Birkebeinertrippelen, samtidig som han sykler fra de aller fleste opp bakker som er lange og bratte. Arne er forøvrig flere ganger verdensmester i vintertriatlon.

 

 

Elisabeth Borgersen

Elisabeth er ingeniør og en aktiv jente som er glad i å leke i fjellet, gjerne på ski om vinteren og sykkel om sommeren, men helst av alt i løpeskoene. Som ultra- og fjelløper er hun glad i lange distanser og mange høydemeter og reiser gjerne til utlandet for store utfordringer. Elisabeth avsluttet 2016 sesongen med en 6. plass i OCC (55k distansen under UTMB i Chamonix). 2017 har startet bra med en 2. plass i ultratrippelen i Sandsjöbacka i januar og en 6. plass i Advanced distansen under Transgrancanaria i Februar.

Mål 2017: Transvulcania, Eiger 101 og CCC (101k distansen under UTMB).

Mari Bergendahl

Mari er sivilingeniørstudent ved NTNU i Trondheim. Ved siden av studiene er hun først og fremst triatlet, men har tidligere vært aktiv svømmer og langrennsløper. I år stiller Mari også til start i noen NorgesCup-ritt på sykkel. I 2016 tok hun klasseseier i NM olympisk distanse og hadde 4. beste dametid. Mari kom også på 3. plass i Ironman 70.3 Aix en Provence, og vant Trondheim Triatlon.

Mål for 2017: NM olympisk, VM olympisk (AG) i Rotterdam og Ironman Barcelona

 

Malene Thoresen

Malene er 22 år og utdanner seg til å bli barnevernspedagog. Hun konkurrerer i den morsomme og fascinerende idretten hundekjøring, innenfor grenene barmark og nordisk stil. Malene har i dag vorsteherne Fant 3 år og Fiona 5 år, som aldri sier nei takk til en treningsøkt med matmor. Malene og hunden Fant har NM sølv i snøreløping fra 2015. I vintersesongen 2016/2017 oppnådde hun og Fant  en 6.plass i NM 20 km pulk, samt flere gode plasseringer blan

Neste sesong er målet å få delta i VM barmark i Polen, samt ta NM medalje i både barmark og nordisk stil.

Odd Ivar Solvold

Verdens sprekeste kokk? Odd Ivar har ikke bare utmerket seg som en av verdens beste kokker siden 1987, han har også bitt godt i fra seg på idrettsbanen. Med svært gode resultater i Norseman, Swissman og diverse lange løp og triatlon har denne mannen opparbeidet seg et godt grunnlag for alle konkurranser som er lange og harde.

Mål 2017: Celtman xtreme triathlon, ICON Livigno triathlon og New York City Marathon.

 

 

Daniel Strand

Daniel er 35 år og kommer fra Alta der han bor sammen med kone og to jenter på 7 og 10 år. Av yrke er han lærer for Finnmark fylkeskommune, og har utdanning innen idrett og pedagogikk. Satsningsområder er hovedsakelig langrenn, sykkel og løp, og Daniel har blant annet vunnet offroad Finnmark 300km og har vært på pallen i 700km-utaven. Innen løping har Daniel en andreplass fra Tromsø Mountain ultra 50 km og har personlig rekord på 10km på 32:52. I langrennssporet kan han skilte med seier i det 90 km lange saami skirace, 37.plass i Birken og 3.plass i Motebellorennet for å nevne noe.

Mål for 2017: Diverse sykkelritt, rulleskirenn og å gå fort på ski til vinteren!

Ingeborg Dahl

Ingeborg jobber som ergoterapeut og er aktiv langrennsløper på fritiden med deltakelse i NM, Norgescup og langløp. Tidligere vært på juniorlandslaget i langrenn, og har flere gode meritter å vise til. Denne sesongen ble det blant annet seier i Holmenkollmarsjen og Montebellorennet, og hun hadde 9. beste etappetid i klassiskdelen under NM-stafetten på Lygna. Gjennom sommerhalvåret deltar hun i løpskonkurranser og rulleskirenn. Hun løper 5km, 10km og halvmaraton, og har deltatt i ultraløp.

Mål for 2017: Topp 15 plassering i et NC-renn/NM eller åpningsrennet på Beitostølen, perse på 5km løp, delta i Farrisrunden og Birkebeinerrittet.

Stian Tveit Igland

Stian er 22 år gammel og konkurrerer hovedsakelig i ski og løping. I noen tilfeller har han også potensialet til å rote seg bort i noen andre konkurranser også, og da er det alt fra ballidretter til friidrett og svømming. Ellers tar Stian en master i Idrettspedagogikk på Norges Idrettshøgskole og er hovedtrener for 2005 i LYN Ski. Foreløpig rekord på 5km løp er 19.20 og han kan skilte med 16. plass i klassen på Furusjøen rundt.

Hovedmålet for løpssesongen er å komme seg godt ned på 18 tallet på 5km. Men det overordnede målet er foreløpig å gå fort på ski til vinteren igjen.

 

Elise Katrine Amdal


Elise er 27 år gammel, utdannet innen markedsføring og jobber i dag som sortimentansvarlig i Supersport.no. Hun konkurrerer for det meste innen løping, men er også veldig interessert i langrenn. Innen løping er det lengre distanser eller motbakker som helt klart er å foretrekke.

Mål for 2017: OCC (utmb), birkebeinerløpet og Copenhagen half

 

Kristian Horne

Kristian er 27 år gammel, er utdannet ved Norges idrettshøgskole og jobber som sortimentsansvarlig for triatlon i Supersport.no. Hans idrettslige bakgrunn er fra triathlon, og meritter er blandt annet fire ganger topp ti i Norseman og bronse i NM triathlon langdistanse.

Mål 2017: Swissman Xtreme Triathlon

 

Anders Kittelsen

Anders jobber som sortimentsansvarlig for kategoriene ski, sykkel og klatring for fjellsport.no. Anders driver med triatlon, gjerne lengre distanser, og et og annet ultraløp når lysten melder seg. Generelt blid og fornøyd når han får være ute, og setter treningsglede høyt! Ikke like fornøyd når han ikke får mat 😉 Anders vant Oppland Xtrem triathlon i 15 og 16, han har gjennomført Xreid og har pallplass fra Backyard ultra 76 og Skagerak 24t MTB.
Mål for 2017: Ironman 70.3 Haugesund og Norseman Xtreme triathlon.

 

Ida Mogstad

 Ida er langrennsløper fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun studerer idrett ved Nord Universitetet i Meråker og representerer Strindheim IL. Ida har gått fort på ski over flere år og kan vise til topp 15-plasseringer i Norgescup. Ved siden av langrenn går Ida mye på rulleski og løper om sommeren.

Mål 2017: Topp 20 totalt i u23 norgescup langrenn

 

Rune Halvorsen

Rune har siden 2014 vært sjef for supersport.no, og er ved siden av dette lidenskapelig opptatt terrengsykkel. Rune har bred erfaring fra sykkelritt som Ultrabirken, Trans Østerdalen, Tronheim-Oslo MTB og Swiss Epic. Du finner Rune på sti i Lillomarka og på startstreken i marathon- og rundbane-ritt på østlandet.

 

 

Synne Granå Vesterhus

Synne er med i Team Supersport.no for andre året og har tidligere representert oss i lange ultraløp med varighet som skremmer livet av de fleste. Synne driver i hovedsak med løping og har østmarkas blåstier som lekeplass. Hun er sammen med mannen, Jacob utrolig dyktig til å sjonglere jobb, trening og oppfølging av deres tre, aktive sønner.

Mål 2017: Mt Blanc Marathon Chamonix 80k/6000D+