Daniel Strands satsningsområder er hovedsakelig langrenn, sykkel og løp. Over en sommer, testet han Winforce sin sportsernæring til trening og konkurranser. Det er snakk om tre hovedprodukter. Les hans erfaringer her.

Winforce Carbo Basic Plus

Sportsdrikk som blandes i kaldt eller lunket vann. Veldig lett drikkelig og god/anonym på smak. Dette synes jeg personlig er avgjørende for å klare og drikke nok litt uti lange konkurranser og treningsøkter. Jeg benytter sportsdrikk kun på trening som strekker seg over to timer, og på litt lengre intervalløkter som krever trøkk i muskulaturen over tid. Til konkurranser benytter jeg alltid sportsdrikk.

Winforce Carbo Basic Plus gir veldig jevn energi. Jeg har heller ikke opplevd mageproblemer med Winforce sine produkter. Produktet inneholder noe mer stivelse enn vanlig sportsdrikk, som gir litt langsommere energirespons.

Kjøp Winforce Carbo Basic Plus på Supersport.no

Winforce Ultra Energy Complex

Gelen Winforce Ultra Energy Complex at jeg har det jeg trenger for treningsøktene som krever påfyll av energi. Gelen til Winforce er litt utypisk gel. Den inneholder faktisk 32 gram fett pr 100 gram vare i tillegg til 47 gram karbohydrat og over 3 gram protein. Den kommer i smakene kokos og hasselnøtt. Når den er varm, er den ganske flytende. Når den kjøles ned, blir den mere fast i konsistensen. Den smaker godt i motsetning til alt av gel jeg har brukt tidligere. Så godt at den faktisk kan nytes til kaffen på lang rulleski eller sykkeltur.

Det eneste man må være litt obs på er at innpakningen er en slags sølvpapir, som er mulig å kutte seg på om man er uforsiktig når man åpner gelen med munnen.

Kjøp Winforce Ultra Energy Complex (gel) på Supersport.no

Winforce Ultra Energy Complex | Supersport.no Blogg
Winforce Ultra Energy Complex dekker den litt pussige overlappen mellom gel og bar. Uansett perfekt til lange turer!

Winforce Booster

Det tredje produktet jeg har prøvd ut i sommer er Winforce Booster. Dette er en ren shot som gir umiddelbar energi. 50 gram karbohydrat og 460 mg koffein pr. 100 gram vare (hver shot inneholder 17,5 gram karbohydrat og 160 mg. koffein). Har heldigvis ikke vært nødt til å benytte denne på trening, men i avslutningen på Blefjell Ultra og ved Sjusjøen under vinterens Birkebeiner, fikk jeg denne servert.

Winforce Booster gir et mentalt løft samtidig som du får den lille ekstra energien du trenger for å stå på helt til mål. Den kan også benyttes som en booster før kortere konkurranser som 3000m løp, sprint langrenn (i pausene mellom heat) osv. Vær obs på å ikke ta den for tidlig i forhold til når du ønsker å prestere. Et spark opp kan også føre til en nedtur litt i etterkant.

Kjøp Winforce booster (flytende koffeinshot) på Supersport.no

Daniel på tredjeplass i ultraløpet Blefjell Ultra.

Med disse 3 produktene fra Winforce har jeg bra dekning i forhold til sportsernæring før og under trening/konkurranser.

mm
Forfatter

Daniel kommer fra Alta der han bor sammen med kone og to jenter på 7 og 10 år. Av yrke er han lærer for Finnmark fylkeskommune, og har utdanning innen idrett og pedagogikk. Satsningsområder er hovedsakelig langrenn, sykkel og løp, og Daniel har blant annet vunnet offroad Finnmark 300km og har vært på pallen i 700km-utgaven.

Skriv en kommentar