Team Supersport.no

Team Supersport.no er vårt lag som består av blide ambassadører. Du finner dem over hele landet og de stiller til start i det meste som kan relateres til utholdenhetsidrett. Møter du en utøver fra Team Supersport.no må du gjerne spørre hvis det er noe du lurer på om trening eller utstyr, så vil de svare så godt de kan!

Bli kjent med våre ambassadører

Jacob Jacobsen

Jacob Jacobsen - Team Supersport.no | Supersport.no BloggJacob har vært med i team Supersport.no siden starten, og har en solid base med erfaring fra fem Norseman, utallige sykkelritt og lange ultraløp. Jacob har med tiden utviklet et godt håndlag med videokamera, og leverer jevnlig filmer om trening, konkurranser og produkter.

Les Jacobs artikler her
Følg Jacob (@rafletutolini) på Instagram


Arne Post

Det er få utholdenhetsutøvere som er mer allsidige enn Arne Post. Arne har gått på høyt internasjonalt nivå innen langrenn i en årrekke, og har særlig bemerket seg innen langløp der han går for Team United Bakeries. Arne har vunnet løp som Holmenkollmarsjen, Grenaderløpet og Birkebeinertrippelen, samtidig som han sykler fra de aller fleste opp bakker som er lange og bratte. Arne er forøvrig flere ganger verdensmester i vintertriatlon.

Følg Arne (@arnepost) på Instagram


Elisabeth Borgersen

Elisabeth er ingeniør og en aktiv jente som er glad i å leke i fjellet, gjerne på ski om vinteren og sykkel om sommeren, men helst av alt i løpeskoene. Som ultra- og fjelløper er hun glad i lange distanser og mange høydemeter og reiser gjerne til utlandet for store utfordringer. Elisabeth avsluttet 2016-sesongen med en 6. plass i OCC (55k distansen under UTMB i Chamonix). 2017 startet bra med en 2. plass i ultratrippelen i Sandsjöbacka i januar og en 6. plass i Advanced-distansen under Trans Gran Canaria i februar.

Les Elisabeths artikler her
Følg Elisabeth (@elisbo) på Instagram


Mari Bergendahl

Mari er sivilingeniørstudent ved NTNU i Trondheim. Ved siden av studiene er hun først og fremst triatlet, men har tidligere vært aktiv svømmer og langrennsløper. Mari er en av våre eksperter innen triatlon.

Les Maris artikler her
Følg Mari (@maribergen) på Instagram


Malene Thoresen

Malene utdanner seg til å bli barnevernspedagog, og konkurrerer i den morsomme og fascinerende idretten hundekjøring. Der konkurrerer hun innenfor grenene barmark og nordisk stil. Malene har i dag vorsteherne Fant, Fiona, Atlas og Theo, og er vår ekspert innen hundekjøring.

Les Malenes artikler her
Følg Malene (@maleneabc) på Instagram


Odd Ivar Solvold

Verdens sprekeste kokk? Odd Ivar har ikke bare utmerket seg som en av verdens beste kokker siden 1987, han har også bitt godt i fra seg på idrettsbanen. Med svært gode resultater i Norseman, Swissman og diverse lange løp og triatlon har denne mannen opparbeidet seg et godt grunnlag for alle konkurranser som er lange og harde.

Følg Odd Ivar (@oddivarsolvold) på Instagram


Daniel Strand

Daniel Strand - Team Supersport.no | Supersport.no BloggDaniel kommer fra Alta der han bor sammen med kone og to jenter på 7 og 10 år. Av yrke er han lærer for Finnmark fylkeskommune, og har utdanning innen idrett og pedagogikk. Satsningsområder er hovedsakelig langrenn, sykkel og løp, og Daniel har blant annet vunnet offroad Finnmark 300km og har vært på pallen i 700km-utgaven.

Daniel ble februar 2018 intervjuet av NRK om treningsvaner. Les intervjuet her

Les Daniels artikler her
Følg Daniel (@strand4ever) på Instagram


Ingeborg Dahl

Ingeborg jobber som ergoterapeut og er aktiv langrennsløper på fritiden med deltakelse i NM, Norgescup og langløp. Tidligere vært på juniorlandslaget i langrenn, og har flere gode meritter å vise til. Denne sesongen ble det blant annet seier i Holmenkollmarsjen og Montebellorennet, og hun hadde 9. beste etappetid i klassiskdelen under NM-stafetten på Lygna. Gjennom sommerhalvåret deltar hun i løpskonkurranser og rulleskirenn. Hun løper 5km, 10km og halvmaraton, og har deltatt i ultraløp.

Følg Ingeborg (@ingdah) på Instagram


Stian Tveit Igland

Stian er 22 år gammel og konkurrerer hovedsakelig i ski og løping. I noen tilfeller har han også potensialet til å rote seg bort i noen andre konkurranser også, og da er det alt fra ballidretter til friidrett og svømming. Ellers tar Stian en master i Idrettspedagogikk på Norges Idrettshøgskole og er hovedtrener for 2005 i LYN Ski. Foreløpig rekord på 5km løp er 19.20 og han kan skilte med 16. plass i klassen på Furusjøen rundt.

Følg Stian (@stiantigland) på Instagram


Elise Katrine Amdal

Elise er 27 år gammel, utdannet innen markedsføring og jobber i dag som sortimentansvarlig i Supersport.no. Hun konkurrerer for det meste innen løping, men er også veldig interessert i langrenn. Innen løping er det lengre distanser eller motbakker som helt klart er å foretrekke.

Les Elises artikler her
Følg Elise (@elisekatrine) på Instagram


Kristian Horne

Kristian er 28 år gammel, er utdannet ved Norges idrettshøgskole og jobber som sortimentsansvarlig for triatlon i Supersport.no. Hans idrettslige bakgrunn er fra triathlon, og meritter er blandt annet fire ganger topp ti i Norseman og bronse i NM triathlon langdistanse.

Les Kristians artikler her
Følg Kristian (@hornehorne) på Instagram


Anders Kittelsen

Anders jobber som sortimentsansvarlig for kategoriene ski, sykkel og klatring for Fjellsport.no (som også eier Supersport.no). Anders driver med triatlon, gjerne lengre distanser, og et og annet ultraløp når lysten melder seg. Generelt blid og fornøyd når han får være ute, og setter treningsglede høyt! Ikke like fornøyd når han ikke får mat ;). Anders vant Oppland Xtrem triathlon i 15 og 16, han har gjennomført Xreid og har pallplass fra Backyard ultra 76 og Skagerak 24t MTB.

Følg Anders (@anders_kitt) på Instagram


Ida Mogstad

Ida er langrennsløper fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun studerer idrett ved Nord Universitetet i Meråker og representerer Strindheim IL. Ida har gått fort på ski over flere år og kan vise til topp 15-plasseringer i Norgescup. Ved siden av langrenn går Ida mye på rulleski og løper om sommeren.

Følg Ida (@idamogstad) på Instagram


Rune Halvorsen

Rune har siden 2014 vært sjef for Supersport.no, og er ved siden av dette lidenskapelig opptatt terrengsykkel. Rune har bred erfaring fra sykkelritt som Ultrabirken, Trans Østerdalen, Tronheim-Oslo MTB og Swiss Epic. Du finner Rune på sti i Lillomarka og på startstreken i marathon- og rundbane-ritt på østlandet.

Følg Rune (@halvorrune) på Instagram


Synne Granå Vesterhus

Synne er med i Team Supersport.no for andre året og har tidligere representert oss i lange ultraløp med varighet som skremmer livet av de fleste. Synne driver i hovedsak med løping og har østmarkas blåstier som lekeplass. Hun er sammen med mannen, Jacob utrolig dyktig til å sjonglere jobb, trening og oppfølging av deres tre, aktive sønner.

Følg Synne (@synnegv) på Instagram