Johaug som klesmerke har i flere år vært på markedet, først i form av hansker, og videre som fullstendig kleskolleksjon. Vår ambassadør Ida har den siste tiden testet ut ullundertøyet Win Wool Long Sleeve og Win Wool Pants. Her er hennes erfaring.

Testet av: Ida Mogstad, Team Supersport.no

Ida er langrennsløper fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun studerer idrett ved Nord Universitetet i Meråker og representerer Strindheim IL. Ida har gått fort på ski over flere år og kan vise til topp 15-plasseringer i Norgescup. Ved siden av langrenn går Ida mye på rulleski og løper om sommeren.

 

Design og kvalitet

Det første som slo meg var det unike og stilige designet. Ulltøyet tar seg like bra ut på trening og tur, som i hverdagen ellers. Det er laget i 100% merinoull, noe som gjør at det verken klør eller stikker. Produktene er av god kvalitet. Jeg har brukt Half Zip og Long Sleeve både til trening og tur, og har ikke merket noe slitasje eller svekkelser i tøyet så langt. Kolleksjonen er normal i størrelsen og har stor bevegelsfrihet. Det eneste jeg har å utsette er at ermene tøyer seg ut og kan bli litt store rundt håndleddet, men dette fikses lett med en vask.

Bruksområder

Jeg er helt avhengig av å holde meg varm og frisk for å kunne legge ned den treninga som kreves. Dette er en utfordring nå på høsten, men med Win Wool-serien til Johaug er man sikker på å holde varmen selv på de mest ufyselige dagene. Long Sleeve er den jeg har brukt mest. Den har rund hals og sitter som et skudd. Med Half Zip har man et varmere alternativ, da den har en liten hals med glidelås til justering, som for øvrig ikke føles ubehagelig under aktivitet. Skjortene puster godt selv om man svetter, noe jeg setter stor pris på, da klamt tøy er fryktelig ubehagelig under aktivitet. Å bruke skjortene til skift etter trening/aktivitet er også helt perfekt. Man blir raskt både tørr og varm, og man føler seg fresh selv etter ei hard treningsøkt.

Oppsummering

Som nevnt tidligere så kan kolleksjonen like godt brukes til annet enn trening og tur. Å krype inn i Long Sleeve og Wool Pants etter å ha vært ute en kald dag er helt magisk. Johaug Long Sleeve tar seg bra ut til skole og hverdags med sitt særegne design. Foreløpig har jeg brukt tøyet mest til skift og til hverdags, da været har vært fint og varmt. Nå som gradestokken kryper nedover kommer jeg garantert til å bruke både skjorter og stillongs flittig – både på trening, etter trening og til hverdags!

Jeg er storfornøyd med Win Wool-serien til Johaug, og vil varmt anbefale alle og enhver til å prøve ut dette tøyet som er av ypperste klasse.

+ Design
+ Klør ikke
+ Varme

– Kan tøye seg litt ut i ermene

 

 

mm
Forfatter

Ida er langrennsløper fra Surnadal i Møre og Romsdal. Hun studerer idrett ved Nord Universitetet i Meråker og representerer Strindheim IL. Ida har gått fort på ski over flere år og kan vise til topp 15-plasseringer i Norgescup. Ved siden av langrenn går Ida mye på rulleski og løper om sommeren.

Skriv en kommentar