Ny Logo, Bjørn Dæhlie, BJ eller BD?

Bjørn Dæhlie er et navn de fleste har et forhold til, og uansett fødselsår har de fleste fått med seg hvem skiløperen fra Nannestad er. Mannen som dominerte langrennsporten på 90- og tidlig 2000-tall har ikke bare meritter som aldri vil bli glemt, han har også gitt opphav til et av de største merkene vi har når det kommer til langrennsbekledning. Merket har endret profil opp gjennom årene, men fokuset på kvalitet har vært der hele veien. I 2015/2016 gjorde Dæhlie sitt inntog i landslags-sammenheng for langrenn da de ble totalleverandør for det NSF langrenn. Siden dette har vi hatt merket representert hos oss, og har sett mange spennende produkter dukke opp, både sommer og vinter! I år byttet Dæhlie logo, og gikk fra «BJ» til «BD». Logoendringen er dog ikke mer graverende enn at du kjenner merket godt igjen. Flere av produktene går videre i utviklet utgave, og noen helt nye produkter dukker opp!
skjermbilde-2016-10-04-kl-12-59-063413473dahlie-ny-logo-16-01

Gamle kjenninger og nyheter fra Dæhlie

Noen av produktene fra Dæhlie går som sagt videre i forbedret utgave, mens noen av plaggene er helt splitter nye av året. En kort presentasjon av vårt sortiment for året følger.

Spectrum 2.0

Spectrum ble for mange en favoritt som «allround-dress» og ikke uten grunn. Jakken og buksen har mykt og behagelig stoff sydd i en passe tett fasong. Dressen har vindtett front og er passe varm for de fleste av øktene gjennom vinteren. Vi opplever også at jakken og buksen gjør seg godt som løpebekledning på vår/høst.

pim-14159-14372-product-332068-99900-l-image3
Dæhlie Spectrum gjør seg godt til mer enn bare langrenn.

Compete superundertøy

Compete er en annen kjenning som går videre med nytt design. Serien er laget med vekt og funksjon i høysetet, og passer best til et høyt aktivitetsnivå som raske turer eller skirenn. Compete over- og underdeler har meget god evne til å transportere fukt, men skal du gå lange, rolige turer ville vi vurdert et tykkere superundertøysett.

pim-14214-11689-product-331050-99900-l-mainimage-jpg shirt_compete_ls

Dry superundertøy

Dry-serien har et iøyenfallende design og har blitt et populært valg for dem som vil ha et undertøy som fungerer til det meste. Evnen til å transportere fukt er noe dårligere enn Compete, men settet er også en del varmere. Fukttransporten er imidlertid mer enn god nok til at du holder deg tørr og varm selv om aktiviteten er relativt høy.

shirt_dry_ls_wmn shirt_dry_ls_ shirt_dry_ls_jr

Training wool

Ull er gull! Ull har meget god isolasjonsevne og varmer også selv om det skulle bli vått. Skal du ut på lengre turer i kaldt vær eller vet at du kommer til å bli stående rolig i perioder er Training Wool et godt valg. Settet er produsert i 100% merinoull og har meshpaneler i ryggen for å gi god ventilasjon.

shirt_trainingwool_wmnshirt_trainingwool

Jacket Davos

En nyhet av året er fritidsjakken Davos. Jakken er passe varm til å brukes som en hverdagsjakke gjennom vinteren, eller som isolasjonsplagg før og etter trening. Designet er utvilsomt noe av det stiligste vi har sett av vinterens kolleksjon, uansett leverandør! jakken finnes i to farger til dame; flagg og rosa/grå.

14484897_1106292269418920_2085720014411770727_n

Comfy genser

Genseren som prydet landslaget på de fleste pressekonferanser er tilbake i ny utgave! Genseren er et flott hverdagsplagg som gjør seg like godt på pallen som på afterski, og den kommer i dame, herre og barneutgave. Half zip Comfy er produsert i en behagelig ullblanding og kan også benyttes som et isolasjonslag etter trening.

half_zip_comfyhalf_zip_comfy_wmn

 

Disse, og andre produkter fra Bjørn Dæhlie finner du selvfølgelig hos oss!

skjermbilde_2016-09-16_kl-_11-03-09

 

Forfatter

2 kommentarer

 1. karl magnus dahlberg

  jeg er på jakt etter klær med «innebygget temperatursone» —- dvs.stoffet / materialet har evnen å lagre f.eks. varme energi og avgi energien til kroppen ved en valgt temperatur f.eks.
  + 20 Celsius .
  Ved ol i Sochi var det så varmt at kjølige sportsklær kunne vært en fordel —- mener å huske at petter Nordtug gikk i opprullede bukseben og t -skjorte for å få nok avkjøling.
  Hvorfor ikke la klærne tilpasse ambient temparaturen og dermed muligjøre «fin tuning» av kroppen med komfortabel og optimal «arbeids-temperatur» i konkrransen.
  mvh kmd

  PS la forresten merke til at Ustinov ? i Lahti gikk med hals og nakke dekke — er det for å holde jevn temperatur i blodomløpet mon tro ??