Testet og skrevet av: Synne G. Vesterhus

Synne er med i Team Supersport.no for andre året og har tidligere representert oss i lange ultraløp med varighet som skremmer livet av de fleste. Synne driver i hovedsak med løping og har østmarkas blåstier som lekeplass. Hun er sammen med mannen, Jacob utrolig dyktig til å sjonglere jobb, trening og oppfølging av deres tre, aktive sønner.

 

 

Overgang til Altra

Jeg har i over fem år brukt løping enten til eller fra jobb som en del av treningen min. Det betyr at jeg løper langs ring 2 og banker asfalt flere ganger i uken. Jeg har løpt mye med Hoka, men etter fire uker med Altra Torin 3.0 er jeg solgt!

Altra torni 3.0 test 1
Synne løper flere mil enn de fleste i løpet av en uke, og vet godt hvor viktig riktig skotøy er!

Stimulerer til et naturlig løpesteg

Det er flere ting som jeg liker veldig godt med Altra. Den romslige tåboksen fører til at tærne helt naturlig får plass til å spre seg ut når du tråkker foten ned. Passformen er bred i forfoten, men smalere i mellomfoten og bak hælen slik at skoen sitter tight og godt på foten. Mellomsålen har 0 drop, altså er like tykk i hælen som i forfoten. Detter bidrar til at man både løper og lander mere på forfoten. Dette igjen fører til en mere naturlig løpeteknikk som følge av at man lander på forfoten.

Overdelen av skoen består av Quick-Dry Air Mesh, et veldig lett materiale som puster godt og tørker raskt. En fordel ved transportløping når det regner. Skoen er lett, og gir god løpsfølelse. Den egner seg godt som en mengdetreningssko.

Det er lurt å prøve 1/2 til 1 størrelse større en du pleier å bruke, da Altra er små i størrelsen.

Jeg har funnet meg en ny venn langs ring 2 😉

Altra Torin 3.0 test
Altra Torin 3.0 har stilige farger, en god overdel og ikke minst en godt dempet såle.

 

Fakta:

Vekt damesko 184 g

Vekt herresko 238 g

Drop 0 mm

Total sålehøyde 28 mm

Dempingsmateriale EVA

 

 

 

 

 

Forfatter

Skriv en kommentar