Dæhlie er em kjent merkevare som produserer et bredt spekter av treningsklær. Nye innovative produkter produseres for det norske og internasjonale markedet, og de er kjent leverandør til det norske skilandslaget. Jeg tilbringer mye av tiden ute på trening, og det er derfor svært viktig for meg med god bekledning som duger i vær og vind. Jeg har testet Raw kolleksjonen til Dæhlie, og her kommer dommen!

Testet av: Ingeborg Dahl, ambassadør for Supersport.no

Ultralett jakke som tåler vær og vind!

Det første som slo meg når jeg tok på tøyet var at det er ultralett! Raw Jacket Athlete er en teknisk løpejakke perfekt til utendørs trening i kaldt og vått vær. Den skal bidra til å holde på den ideelle kjernetemperaturen på 37,5 grader, så partiklene i fiberne kjøler deg ned når du er varm og danner energi for å varme deg opp når du er kald. Jeg har testet jakken i ulike temperaturer og legger merke til at den føles helt tørr under aktivitet. Et stort pluss er refleksdetaljene på hetten, på ermene og nederste del av jakken. Jakken har god passform og nedre del av jakken har et elastisk materiale som gjør bevegelig å ha på. Øvre del av jakken har et sterkt vannbestandig stoff som gjør den hardfør i vær og vind. Begge delene av jakken er vind- og vannavisende. Stort pluss for hette som dekker godt med brem i ekstra guffent vær! En ekstra detalj er forlengede ermer som dekker godt over håndleddet. Disse varmer og beskytter ekstra godt, men kan også enkelt brettes opp ved behov. Jakken kan lett komprimeres ned i en av lommene og tas med i sekk, drikkebelte ol. Supersmart!

Svært god passform

Tightsen er også superlett og har svært god passform. Det er en teknisk løpetights med lett kompresjon, fireveis stretch og god fukttransport. I tillegg har den strategisk plassert netting bak knærne for ekstra ventilasjon. Den har elastisk linning med innvendig strammesnor for individuell passform. Den glir verken opp eller ned under aktivitet, og er helt klart en av mine favoritter! Vesten er en varmere løpevest og er foret med Primaloft padding i øvre del for god isolasjon. Vesten er vind- og vannavisende og er et must i treningssortimentet! Den er i likhet med jakken og tightsen utrolig lett og føles svært bevegelig på kroppen! Den kan lett pakkes sammen i en liten sidelomme for enkel transport. Det er også 360 graders refleksdetaljer som gjør deg godt synlig i mørket.

 

 

 

Oppsummering

Dæhlie Raw kolleksjonen tåler godt vær og vind, og er absolutt å anbefale til utendørs trening. Tøyet bidrar til å holde på den ideelle kjernetemperaturen på 37,5 grader og holder deg tørr under aktivitet. Et stort pluss er at tøyet er ultralett og kan lett pakkes ned i sekk, drikkebelte ol. Tightsen har svært god passform og er helt klart en favoritt! Refleksdetaljer gjør deg godt synlig, og ekstra detaljer som brem på hette og ekstra materiale over håndleddene gjør at du holder deg god og varm!

 

+ Svært hardfør kolleksjon

+ God fukttransport

+ Ultralett

+ God passform

+ Refleksdetaljer

÷ Jakken støyer litt ved bevegelse

 

Forfatter

Ingeborg jobber som ergoterapeut og er aktiv langrennsløper på fritiden med deltakelse i NM, Norgescup og langløp. Hun har tidligere vært på juniorlandslaget i langrenn, og har flere gode meritter å vise til.

Kommentarfeltet er stengt