Test utført av Mari Bergendahl, Team Supersport.no

2XU Transition Bag er en sekk som er designet spesielt for triatleter. Den skal være robust og romslig, og det sies at den skal ha plass til utstyr for alle de tre idrettsgrenene – samtidig. Om dette er for godt til å være sant, eller om det faktisk stemmer, ville jeg finne ut.

Ved første øyekast er sekken akkurat like stor og robust som det sies at den skal være. Fin er den også. Sekkens første test ble en tur på svømmetrening. Med plate og svømmeføtter fint plassert i den utvendige lommen på sekken, og alt annet plassert i hovedrommet satte jeg kursen blid og fornøyd mot svømmehallen. Det var først da jeg var ferdig på trening at sekken fikk vise hva den var god for. Sekken har et stort våtrom som er perfekt for våtdrakt og svømmetøy, men også for våte svømmeføtter og pullbouy. Veldig praktisk at tingene i hovedrommet slipper å bli vått.

Det at produkter fungerer bra på trening er flott, men at de fungerer når det virkelig gjelder er enda viktigere. Da jeg deltok på Ironman 70.3 Elsinore var sekken min viktigste følgesvenn. Jeg har lett for å bli stresset og nervøs før store konkurranser, og da er det deilig å slippe å uroe seg over hvor sykkelsko, svømmebriller o.l er. Alt har hver sin plass i sekken, og jeg kan ha fullt fokus på konkurransen. Da konkurransen var ferdig og alt av ting fra T1 og T2 skulle hentes, var jeg veldig fornøyd med at jeg hadde nettopp denne sekken. Alt fikk plass, til og med tempohjelmen, og jeg hadde to frie armer til å hente sykkel. Alt i alt vil jeg si at 2XUs Transition Bag har bestått testen med glans, og er et produkt som vil gjøre en triatlets liv litt lettere 🙂

Oppsummering

Fordeler:

  • Stort våtrom
  • God å ha på ryggen
  • God plass, og rommer alt du trenger på trening og konkurranse
  • Mange praktiske mindre lommer

Ulemper:

  • Jeg har lest at det ikke er plass til tempohjelm i ytterlommen, men min fikk fikk plass.
  • Ikke like god å ha på ryggen når våtrommet er tomt
Forfatter

Skriv en kommentar