Å få barn trenger på ingen måte å være en begrensning for fysisk aktivitet. Man må bare sørge for at man har utstyret på plass for å kunne inkludere barna! Supersport-ambassadør, Rune har brukt Thule sin multisportvogn Chariot i to år, og er ikke i tvil: Dette er kvalitet i alle ledd!

En tilpasningsdyktig sportsvogn

I veldig mange år har man måtte velge mellom løpevogn, sykkelvogn eller pulk når man har villet ta med seg junior ut på tur. Er man en over gjennomsnitlig aktiv person er dette ikke bare upraktisk, men også svært kostbart. Thule har her laget en meget tilpasningsdyktig løsning, der man med litt ekstrautstyr kan bygge om vognen fra sykkelvogn til løpevogn eller pulk.

«For oss har denne løsningen vært helt avgjørende for at vi har fått trent. Vognen er med på sykkelturer langt inn i marka, den er med kona mi på løpeturer og når vi er på fjellet fungerer den som pulk»  – Rune.

I tillegg til å være ambassadør for Supersport.no er Rune en habil terrengsyklist, men som de fleste småbarnsforeldre må han utnytte alle muligheter for å få trent. At Thule-vognen er så enkel å tilpasse gjør det derfor enkelt å få med barna ut på sykkeltur eller skitur når muligheten byr seg.

Sikkerhet og komfort for barna

Praktiske løsninger er imidlertid verdt lite dersom barna ikke vil være med i vognen på tur! Vognen er derfor også laget på en sikker og god måte for at barna som er med skal få en god og trygg opplevelse.

thule-chariot-cx-2
Innfesting mot sykkel er enkel, og sitter sikkert!

– Vognen er jo godt konstruert. Den har et meget godt dempesystem som gjør opplevelsen bra for barna. Lufting, solskjerming og utsyn er også lett å regulere slik at inneklima blir bra uansett vær, forklarer Rune som også skryter av vognens skivebremser. Disse er veldig gode å ha når man løper, legger han til.

Dersom du vil ha med deg små barn er det også mulig å kjøpe en hengekøye som er laget for barn som enda ikke kan sitte i vognens innebygde sete. Rune har i dag tvillingvognen der han har en hengekøye-plass til sønnen på seks måneder, og et vanlig sete til datteren på 3 år.

Hvordan velge rett oppsett?

Thule har flere vogner å velge mellom, og vognen vi har skrevet om her er kun et alternativ. Velger du en Chariot CX har du imidlertid mulighet til å ha en vogn for alt. Chariot CX 1 og 2 leveres som sykkelvogn, men kan bygges om til joggevogn med settet Thule jogging kit, og til pulk med Thule ski & hiking kit.

Forfatter

Skriv en kommentar