Rune har akkurat syklet fra meg på morgentrening i Lillomarka. Jeg ser bittert fremover på ryggen som forsvinner i det fjerne innover grusveiene. Jeg anser meg selv for å være relativt sprek, men denne morgenen er beina som betong. Rune virker imidlertid som om han skulle ha vært i oppkjøringen til et Protour-ritt. Vel fremme i garderoben spør jeg hva han har trent i det siste. Snart kommer det for en dag at det ikke er hva han har trent som har vært avgjørende, men snarere hva han har hatt bak seg.

 

Rune er nemlig småbarnsfar til en jente på tre og en gutt på ett år. Som aktiv terrengsyklist har Rune de siste ti årene syklet mye, og han har vært med på alt fra normale marathonritt her hjemme, til ukeslange etapperitt i Sveits. Etter at barna kom, har den spreke sørlendingen imidlertid måtte legge om treningen til å passe et ellers fullt tidsskjema. Løsningen for å få trent nok har derfor vært en kombinasjon av nøye planlegging og en multisportvogn fra svenske Thule.

Med kult design og praktiske detaljer har Thule Chariot blitt en kjent og kjær modell for aktive småbarnsfamiler.

Intervalltrening, skogturer og levering i barnehagen

Thule Chariot sport er modellen Rune har brukt den siste tiden, og er Thules flaggskip av multisportvogner. Vognen er proppet med funksjoner, er enkel å bygge om, og gir barna høy komfort og sikkerhet. For Rune er vognen i bruk flere ganger om dagen, og tjener formålet som transportmiddel til og fra barnehagen. De dagene Rune og barna er tidlig ute på sykkelen, rekker de også et par kjappe intervalldrag opp Grefsenkollen før de ankommer barnehagen.

Med en multisportvogn kommer du og familien mye lenger inn i skogen på helgeturene!

Vognen er også en fantastisk følgesvenn i helgene og feriene. – Vi bruker jo vognen mye i skogen og på fjellet, forteller Rune. – Ved å hekte vognen på sykkelen kommer vi plutselig mye lengre inn i marka og ut på fjellet enn det man gjør ved å tusle inn. Vel fremme kan vi leke, tenne bål og kose oss, før vi triller hjem når barna er slitne. Rekkevidden er plutselig økt betraktelig sammenlignet med å parkere bilen ved skogbrynet og gå en liten tur. Det er jo litt begrenset hvor langt en treåring orker å gå, smiler Rune. At man får en fin treningstur under transporten er selvsagt en velkommen bonus!

Med joggesettet er både løpeturer og lengre rusleturer intet problem! Regntrekket gjør også at junior sitter komfortabelt og tørt uansett om det høljer ned!

Et hav av tilpasningsmuligheter

Thule Chariot Sport er imidlertid ikke bare en solid og stilig vogn, den har også mange muligheter til å tilpasses helårs-bruk! Kjøper du vognen i dag vil du få med deg sykkeldrag og trillehjul. Dette gjør at du har en fiks ferdig sykkelvogn, som med enkle grep kan bygges om til en praktisk trillevogn med en god skivebrems.

Sykkeldraget festes enkelt i hurtigkoblingen på din sykkel!

 

Skulle du imidlertid ønske å løpe med vognen, er dette også svært enkelt å få til. Ved å kjøpe joggekitet kan du raskt få en av markedets beste løpevogner! Og det slutter ikke der. Du kan også bygge vognen om til en pulk ved å kjøpe skikitet. Mange som har brukt tradisjonelle pulker vil nok kanskje stusse på at vognen ser høy ut, men stabiliteten er meget god selv i litt ulendt terreng. Og takket være at vognene har støtdemping og ikke minst en oppreist sitteposisjon for junior, vil Chariot være et preferert valg fremfor vanlige pulker.

Thule Chariot gjør også jobben godt som pulk! Skikitet er det eneste du trenger å kjøpe til!

Setet som blir levert som standard gir god støtte, og har gode seler som sikrer komfort og sikkerhet for barnet. Har du imidlertid et barn som enda ikke er stort nok til å bruke setet, finnes det også muligheter for å komme tidligere i gang med bruken av vognen. Med en infant-sling kan du gi barn i alderen 1-10 måneder en riktig sitteposisjon uten at det går utover sikkerheten.

Solid konstruksjon, behagelig sete og godt utsyn gjør at det er komfortabelt og sikkert for barnet å sitte på!

En investering i tid og fleksibilitet

Når alt kommer til alt er Thule sine multisportvogner relativt kostbare. En vogn med litt tilbehør vil utvilsomt gjøre et innhogg i lommeboka, men vi mener den kan være noe av det smarteste barneutstyret du kjøper deg. Her er 5 gode grunner for å gå til anskaffelse av en Thule multisportvogn:

  1. Du får en vogn som kan tjene som trillevogn, sykkelvogn, løpevogn og pulk.
  2. Ombygging er superenkelt og krever ingen verktøy.
  3. Du får mulighet til å kombinere trening og transport på en effektiv måte.
  4. Barnet får mulighet til å bli med på enda flere eventyr på en sikker, morsom og komfortabel måte.
  5. Thule sine produkter er viden kjent for å være svært solide og holdbare.

 

Forfatter

Skriv en kommentar