Sommeren kom endelig til østlandet denne helgen, og flere av våre utøvere har vært ute med startnummer på brystet! Vi hadde utøvere med på Ecotrail 80km, et 8 mil langt terrengløp rundt Oslos skoger, og i Montebellorittet, et klassisk marathonritt på terrengsykkelen. 

Mari Bergendahl anses kanskje først og fremst som triatlet, men er også en habil terrengsyklist. Dette viste hun til gangs i helgen da hun tok klasseseier (K20-29)! Rittet er 42 km og går fra Sande til Konnerud utenfor Drammen på grus, skogsbilveier og stier. Mari er i form og vi gleder oss til å se hva hun kan få til videre på sykkelen og i kommende triatlon!

Mari etter målgang i Montebellorittet på Konnerud.

I Ecotrail stilte Synne, Jacob og Odd Ivar til start i den lengste utgaven av løpet, nemlig 80 km! Alle ambassadørene våre kom seg smilende gjennom et langt og gjørmete løp med massivt med høydemeter. Synne ble nummer fire i klassen, Jacob nummer åtte og Odd Ivar tok klasseseier og ble nummer 8 totalt!  Vi er mektig imponert over utholdenheten til gjengen som kom seg gjennom, og vi er overbevist om at de er i rute til Celtman og Icon triatlon (odd Ivar) og Mt Blanc Marathon Chamonix (Synne og Jacob).  Se video fra løpet underst i saken!

Synne og Jacob etter målgang

 

Odd Ivar inn til klasseseier og 8.plass totalt.

Forfatter

Skriv en kommentar