I helgen var to av våre utøvere ute med startnummer på brystet: Elise i Lofoten på det 24 km lange terrengløpet under Lofoten Ultratrail, og Jacob i det tekniske sykkelrittet med det passende navnet, Terrengsykkelrittet i Oslo.

Lofoten: Elise dro opp noen dager i forveien av løpet som gikk av stabelen på lørdag. Lofoten er et fantastisk sted å drive utholdenhetsidrett, og med bratte bakker, smale stier og fantastisk natur egner stedet seg meget godt for et terrengløp! Helgen besto av konkurransene 100 miles, 50 miles og 24 km i tøft, nordnorsk terreng. Elise løp den 24 km lange løypa på tiden 03:05:56 som ga en solid fjerdeplass blant kvinnene og en 10. plass totalt! Dette til tross for et fall underveis i en nedoverbakke som resulterte i noen gode skrubbsår. Vi gratulerer og ser frem i mot at Elise skal løpe Ultra Trail Mont Blanc senere i sommer!

Elise brukte Skigo løpetights, VJ Irock løpesko og Salomon drikkesystem under løpet.

 

Lofoten byr på fantastisk natur med bratte fjell og blå sjø!

 

Elise løp inn til en fjerdeplass i løpet som bød på ulendt terreng og mange høydemeter!

 

Oslo: Jacob hadde et par uker å friske opp beina etter det 80 km lange Ecotrail. Mellomrommet mellom konkurransene var akkurat langt nok til at Jocob klarte å skape et skikkelig overskudd til rittdagen i pinsen! 29 km skulle forseres i Østmarkas store nett av singletrack-stier og Jacob angrep i første stipari der han fikk en liten luke. Med 178 i snittpuls jobbet han jevnt på i snaue to timer i rufsete terreng før han innkasserte seieren i M40! Jacob viser nok en gang form i forkant av et av hovedmålene for sommeren, Marathon Mt. Blanc 80km om to uker, der han og Synne skal løpe!

Jacob brukte en Etto Scalpel sykkelhjelm, Swisseye C-shield briller og Winforce sportsdrikk.

 

Jacob fikk en luke tidlig i løpet som holdt helt inn.

 

Pallen M40 f.v: Aslak Mørstad, Jacob Jacobsen og Geir-Ottar Kvernstuen.

 

 

 

 

 

 

Forfatter

Skriv en kommentar